Kachet_Logo_A Kachet Venue3_white.png

ontdek

onze

LOCATIE

Belangrijke momenten verdienen een uniek kader. Eentje met historisch cachet, verscholen in het groen en toch makkelijk bereikbaar. Zoals deze hypermoderne HANGAR58 met uitzicht op de sprookjesachtig verlichte Oude Stad, temidden een 550 hectare natuurgebied. Vlakbij hartje Hasselt en Genk, op 10 minuten van de autosnelweg en met een eigen trein- en busstation.

MULTI-
FUNCTIONELE & DUURZAME VENUE

Van internationale beurs tot intiem huwelijk: bijna alles is mogelijk in HANGAR58. De binnenruimte biedt plaats aan 2.000 personen en kan flexibel opgedeeld worden met modulaire wanden. Vanuit de zaal kijken de gasten door een grote glaswand op de oude gebouwen van Bokrijk. Met gebruik van decoratieve tenten kan het marktplein betrokken worden en kan de capaciteit uitgebreid worden tot maar liefst 5.000 personen.  Een eigen stad, helemaal van jullie.

HANGAR58 is in alle opzichten een ‘groen’ gebouw. Ingegraven in de heuvelwand verdwijnt het als het ware in het landschap, maar daarnaast is het ook zeer ecologisch ontworpen. Voor waterzuivering wordt gebruik gemaakt van een nabijgelegen rietveld en de 1500 m² zonnepanelen op het platte dak zorgen voor groene stroomvoorziening.

HANGAR58 staat rechtstreeks in verbinding met alles wat Park Bokrijk te bieden heeft: een natuurgebied met een van de meest omvangrijke arboretums in België, het Openluchtmuseum, de swingende Sixties en de speeltuin temidden het bos.

 

Dit breed aanbod aan recreatie en animatie bezorgt jouw familie- of bedrijfsevenement mede een een dag of avond vol beleving.

OMGEVEN
DOOR
GROEN
& ENTER-
TAINMENT

volgens Amerikaanse weekblad TIMES Magazine,

gepubliceerd op 24 augustus 2018. 

- Link naar VRT NWS

Fietsen door het Water in top 100 "World's Greatest Places"

Deze prachtig verscholen locatie in het groen vlakbij centrum Genk en Hasselt biedt tal van mogelijkheden in de directe omgeving om te combineren met een of meerdere overnachtingen. Vervoer van en naar het hotel kan door ons verzorgd worden met een shuttledienst. Hieronder enkele van onze kwalitatieve partners die u graag verwelkomen:

OVER-

NACHTEN

IN DE

BUURT

 
 
 

 CONTACt 

Ingeborg Ferson

+32 477 76 70 15

hello@loft16.be

 VISIT 

Bezichtiging

op afspraak

Scheepvaartkaai 16A,

3500 Hasselt

 FOLLOW 

  • Facebook LOFT16
  • Instagram LOFT16

2018 created by Birdhouse FC

Kachet nv, Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt     I 

DE SIXTIES

herbeleef de jaren '60 in fotogeniek decor