Kachet_Logo_A Kachet Venue_white.png

-[  PRIME & PRIVATE ]-

LOFT16 is de penthouse met rooftop terras van het prestigieuze KAAI16, een gebouw met een rijke geschiedenis in Hasselt. Deze oude meelfabriek aan het water met authentieke graansilo’s is recent gerenoveerd als een unieke venue, met de LOFT16 als nieuwste aanwinst.

LOFT16 is een gloednieuw concept, bestemd voor exclusieve bedrijfsevents en privéfeesten. De 200 vierkante meter living met open keuken, omgeven door een panoramisch zicht op het water, geven jouw meeting, receptie of diner een uniek en intiem cachet. Het ruim buitenterras maakt het plaatje compleet.

GLOEDNIEUWE, EXCLUSIEVE LOCATIE

 
 

-[  FLEXIBLE & FULL SERVICE ]-

AANBOD

40

gratis parkeerplaatsen

All-in

service

 

-[  A KACHET TEAM ]-

L16 CREW

Achter deze gloednieuwe locatie schuilen wij, het ervaren team van Kachet. Als familiebedrijf beheren we met een ongebreidelde passie enkele van Limburgs meest unieke locaties. Onze persoonlijke aanpak, flexibele organisatie en creatieve food concepten bewezen al op meer dan 15.000 feestbelevingen dienst.

Meesterkok Mario Holtzem legt elke gast culinair in de watten. Steeds op maat, van gastronomisch diner vanuit de open keuken, professioneel ingericht door Atag, tot Berghoff grill cooking op het dakterras.

 Mario,
the chef 

 

 CONTACt 

Ingeborg Ferson

+32 477 76 70 15

hello@loft16.be

 VISIT 

Bezichtiging

op afspraak

Scheepvaartkaai 16A,

3500 Hasselt

 FOLLOW 

  • Facebook LOFT16
  • Instagram LOFT16

2018 created by Birdhouse FC

Kachet nv, Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt     I 

LOFT16

Meeting with a view